Franse tweedeklasser wint van Standard

De Nijs Michael
| 25 reacties
Franse tweedeklasser wint van Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de voorbije dagen heel wat inkt gevloeid over de zaak-Witsel, maar intussen gaat het leven zijn gewone gang bij Standard. Zo stonden de Rouches op het veld tegen de FC Metz, rood-wit verloor met 2-1.

Standard trad in Thionville aan met een mix van spelers uit de A- en de B-kern. De partij kon nauwelijks slechter beginnen voor de Rouches, al na één minuut werd doelman Van Hout geklopt door Pied. Een tiental minuten later mocht de goalie van Standard zich een tweede keer omdraaien, deze keer was het Kiki Musampa (foto) die de netten deed trillen.

Standard kon het de Franse tweedeklasser eigenlijk nooit moeilijk maken. Pas in de slotfase van de partij kon de landskampioen de aansluitingstreffer scoren. Het was de jonge Angeli die het Luikse doelpunt maakte. Verder kwamen de Rouches echter niet, waardoor de partij eindigde op 2-1.

Standard: Van Hout, Goreux (65’ Mutombo), Rocha (77’ Camara,), Felipe (45’ Victor), Gershon (45’ Collet), Dalmat (77’ Angeli), Nicaise (45’ Tiago), Mangala, Dufer, (45’ Marcos), Traoré, Cyriac
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties