Ceulemans: "Missen nog altijd teveel kansen"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Ceulemans: "Missen nog altijd teveel kansen"
Foto: © SC

Zondag zat Jan Ceulemans er nog beteuterd bij na de nederlaag tegen Club Brugge, na de zes op zes tegen AA Gent en Sint-Truiden kan er terug een glimlach vanaf.

“Het was geen makkelijke wedstrijd. Zij zetten weinig druk naar voren en houden de bal op de eigen speelhelft. Wij zijn Barcelona niet en lopen daar niet zomaar door, maar dit is wel een bevestiging van wat we de voorbij twee weken hebben laten zien”, aldus Ceulemans.

“Tegen Moeskroen pakten we punten met slecht voetbal, daarna hebben we twee heel goede wedstrijden gespeeld en werden we met de 1-4 tegen Brugge niet beloond. Maar we staan er nu beter voor, maar nog niet waar we beogen te staan.”

Westerlo pakt na een 1 op 15 in de eerste vijf wedstrijden 9 op 12. “Vorm en vertrouwen. Het blijft een raar gegeven in het voetbal. Jongens die de eerste weken minder in vorm waren, beginnen nu beter te voetballen. Ook de nieuwelingen tonen dat ze een meerwaarde zijn voor de ploeg.”

“Spijtig genoeg maken we de kansen nog niet af. Na zestig minuten moeten we 2-0 voorstaan. Die kans moet er gewoon in (Ceulemans verwijst naar de misser van Odita, nvdr.). Dan kunnen we rustiger spelen en zullen we zeker nog wat kansen creëren.

Ceulemans vreesde nooit voor zijn job. “Het is hier nooit onrustig geweest”, grijnst de Caje. “Dat heeft de pers er van gemaakt.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties