Deschacht: "Veel respect voor Club"

Nico Wieme
| 23 reacties
Deschacht: "Veel respect voor Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag trekt Anderlecht naar Club Brugge. Olivier Deschacht toont zich opvallend lovend over het Club van Adrie Koster. De Anderlechtaanvoerder denkt dat blauw-zwart tot het einde zal meestrijden voor de titel.

De voorbije twee seizoenen draaide de titelstrijd telkens uit op een duel tussen Anderlecht en Standard. Dit jaar lijkt Club Brugge opnieuw met de zaken te gaan bemoeien. “Dit is inderdaad niet meer het Club Brugge van de laatste twee seizoenen”, zegt Olivier Deschacht in HLN.

 

“Op Belgacom TV heb ik Brugge al verschillende keren aan het werk gezien. Club is veel efficiënter geworden. Het creëert veel kansen en ze geven ook veel minder weg dan vroeger. Brugge verdient te staan waar het nu staat”, aldus de Oost-Vlaming.

 

“De hand van Adrie Koster wordt steeds duidelijker herkenbaar. Typisch Hollands. Club speelt nu veel meer op balbezit, probeert ook hoger te voetballen en dwingt daardoor meer kansen af. Kijk maar wie er bij Club nu op de bank zit. Dit Club Brugge doet mee tot op de eindmeet. Ik heb veel respect voor het nieuwe Brugge”, toont Deschacht zich positief over blauw-zwart.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties