Odjidja: "Club heeft niet denderend gevoetbald"

Odjidja: "Club heeft niet denderend gevoetbald"
Foto: © SC

Vadis Odjijdja speelde tegen Sint-Truiden niet zijn beste wedstrijd in Brugse loondienst. De Club Bruggemiddenvelder vond wel dat zijn ploeg verdiend had gewonnen, al botste blauw-zwart meermaals op een sterke Simon Mignolet.

Het was een eerlijke Vadis Odjidja (foto boven) die ons na de 1-0-winst van Club Brugge tegen STVV te woord stond. De middenvelder was vrij zelfkritisch over de spelkwaliteit van blauw-zwart en over zijn eigen wedstrijd.

 

Wat vond je van het spel van Club Brugge tegen de Kanaries?

Vadis: “We hebben zeker niet denderend gevoetbald. Vooral in het begin van de match gaven we veel slechte passen. Ikzelf zat ook niet echt lekker in de wedstrijd. Na de rust liep het wel beter. Uiteindelijk vind ik dat we verdiend gewonnen hebben.”

 

Vond je de treffer van Vargas correct of ging er een fout aan vooraf?

Vadis: “Het was in ieder geval een betwistbare fase. Het ging wel allemaal heel snel. Nadat Nabil Dirar de bal hoog voor doel had gegooid, zag ik een aantal spelers de lucht ingaan. Ook de keeper. Of er geduwd is, weet ik niet. Uiteindelijk belandde de bal in het doel.”

 

Jij kent Simon Mignolet vrij goed. Wat vind je van hem als doelman?

Vadis: “Simon (foto rechts) is een uitstekende doelman. Hij komt goed uit, heeft goede voeten. Tegen ons heeft hij dat allemaal bewezen. Op sommige momenten heeft hij Sint-Truiden echt rechtgehouden.”

 

Hoe analyseer je het spel van STVV?

Vadis: “Zij hebben goed verdedigd. Wij geraakten moeilijk door hun verdedigende muur. Zij verdedigden hard. Wij zijn er wel blijven in geloven. Na de 1-0 hebben we er gelukkig ons kopje bij gehouden en konden we onze voorsprong vasthouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties