Leekens: "Bescheiden blijven tegenover Essevee"

De Nijs Michael
| 9 reacties
Leekens: "Bescheiden blijven tegenover Essevee"
Foto: © SC

KV Kortrijk won gisteren van Zulte Waregem. De West-Vlamingen flirten daardoor met een ticket voor de eerste play-offs, maar trainer Georges Leekens houdt beide voeten stevig op de grond.

"Ik stak deze week nog de loftrompet over Dury en wat hij met Zulte Waregem doet en daar blijf ik bij, ook na onze zege", vertelt Georges Leekens in HNB. "Ik zag hen tegen Lokeren starten zoals ik in België nog geen ploeg zag spelen. En dat voor een Belgische trainer. Vandaag wonnen wij, maar wij moeten bescheiden blijven tegenover Zulte Waregem."

"Dat de inbreng van Benko een goede zet was? Ach, ik wist dat niet dat hij zou scoren, wel dat hij aanwezig zou zijn, want hij trainde heel scherp", blijft Leekens bescheiden. "En dat Messoudi die center gaf is ook niet verrassend, want hij bleef na rust duidelijker tegen zijn lijn. En ja, dan is er de supersave van Verbauwhede op het einde."
 
"Ik zag trouwens twee hele sterke doelmannen aan het werk, maar over de onze mag ik niet te veel de loftrompet steken of het loopt verkeerd. In elk geval zijn wij hier heel content, want met onze beperkte middelen pakken we toch zes op zes tegen de buren", besluit de oefenmeester. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties