Mathijssen: "Uitschakeling komt niet hard aan"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Mathijssen: "Uitschakeling komt niet hard aan"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen keerde voor het eerste keer als trainer terug naar Club Brugge. Hij kreeg met Lokeren enkele kansen om te stunten tegen zijn vorige werkgever, maar tegen tien Bruggelingen gingen de Waaslanders toch onderuit.

“De uitschakeling komt niet hard aan”, vindt Mathijssen. “De prioriteiten van Lokeren liggen niet in de beker maar elders. Al is elk stukje vertrouwen dat we kunnen winnen welkom.”

De voormalige trainer van Club Brugge zag zijn ploeg opnieuw enkele kansen de nek omwringen. “Er waren mogelijkheden, maar we slagen er opnieuw niet in om ze om te zetten. Dat komt te veel terug en is teleurstellend. Het eerste doelpunt van Club valt veel te makkelijk en daarna neemt de druk af.”

Mathijssen zag twee redenen voor de mindere tweede helft tegen tien Club-spelers. “Mijn jongens namen te veel tijd en gingen te veel met de bal lopen. Dat was niet de bedoeling. Ook de weekendwedstrijd heeft een bepalende rol gespeeld. Wij zijn zeer diep moeten gaan, Club niet.”

Schaatspiste

 

“Iedereen die ooit gevoetbald heeft, houdt niet van zo’n veld. Aan de ene kant was het gewoon gevaarlijk, er lag gewoon ijs op het veld. Dat kan ik niet verstaan en dat heeft niets te maken met de uitslag of de inzet. Ik ben al heel blij dat we de wedstrijd zonder blessures eindigen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties