Dosunmu: "Eén vrouw houden is goedkoper"

Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Dosunmu: "Eén vrouw houden is goedkoper"
Foto: © SC

Beerschot-aanvaller Tosin Dosunmu luchtte zijn hart over vrouwen en voetbal.

"Prestaties in het voetbal zijn als jaargetijden, ze komen en gaan", dat zegt Dosunmu in Sport/Voetbalmagazine.

"Prestaties komen en gaan, soms moet je geduldig zijn. Er zijn goede en slechte periodes, net als in het leven. Mijn vader zei altijd: als je niet getrouwd bent, is je carrière om zeep. Speel je als vrijgezel in een goed team, dan heb je geld en rijd je met een mooie wagen, dan loeren de problemen om de hoek."

"Hoe bekender je wordt, hoe moeilijker je een goed meisje vindt. Je moet er een goede vrouw uitpikken en dan de deur dichtgooien. Ik wilde geen partner die louter in mijn geld geïnteresseerd was. Met Toyin heb ik nu een goede vrouw."

"Scharrels hebben me nooit geïnteresseerd. In de voetbalwereld kom je dikwijls mooie meisjes tegen. Het is niet altijd even gemakkelijk om dan gedisciplineerd te blijven. Ik zal dat maar eerlijk toegeven. Maar mijn opvoeding helpt me daar wel in. Ze verschijnen plots voor je neus en ze zijn bereidwillig, zelfs al hebben ze een relatie."

"Als iemand me meevraagt om naar een feestje te gaan wimpel ik haar vriendelijk af. Ik blijf bij mijn vrouw. Ik zal altijd datzelfde zinnetje van mijn vader onthouden: it's cheaper to keep her."

Dosunmu blikt ook even terug op de sportieve prestaties bij Germinal Beerschot: "We doen het goed. Naast de spitsen hebben we met Haroun en Goor lopende spelers. Het gevaar bij ons komt dus van overal."

"Voor ik met MacDonald samenspeelde stond ik met Malki in de spits. Hij had echt iemand nodig die het werk voor hem opknapte, hij was een targetspits. MacDonald loopt zelf, dribbelt, verstuurt passes, die heeft mij niet nodig. Malki had mij wel nodig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties