Galjé: “Misschien moet ik Dick eens bellen”

Wouter Laeremans
| 1 reacties
Galjé: “Misschien moet ik Dick eens bellen”
Foto: © SC

Iedereen zag het faillissement van Moeskroen aankomen, ook ex-trainer Hans Galjé. “Maar op het moment dat je je realiseert dat het écht is afgelopen, is dat wel even slikken.”

Even leken de spelers nog willen vechten voor een mooie transfer, maar uiteindelijk gaven ze forfait tegen Cercle en Kortrijk en nu ook Westerlo. “De afgelopen weken waren waardeloos”, zegt Galjé aan de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

 

“Dit was niet vol te houden. Mentaal was het erg vermoeiend. Het is een verdrietige zaak dat het zo afloopt met de club, maar ergens ben ik ook wel opgelucht dat er nu definitief is misgelopen.”

 

Galjé legt de verantwoordelijkheid bij het bestuur. “Waar het precies is misgelopen , kan ik niet goed beoordelen. Maar ik weet dat Moeskroen al jaren probleempjes had. Die zijn geëscaleerd. Uiteindelijk is alles terug te voeren op wanbeleid.”

 

Voor Galjé is het ontslag minder ingrijpend, omdat hij nog onder contract ligt bij de Belgische Bond als keepertrainer. “Gelukkig ben ik daar nog part-time in dienst. Ik ga wel kijken of ik tot het einde van het seizoen nog iets kan vinden.” (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties