Vandooren trekt naar Lierse

Hannes De Meyer
| 11 reacties
Vandooren trekt naar Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gonzague Vandooren heeft een contract voor tweeënhalf jaar getekend bij Lierse. De dertigjarige Vandooren komt transfervrij over van het ter ziele gegane Excelsior Moeskroen.

De ex-speler van ondermeer Moeskroen, Standard Luik en Genk speelde in het seizoen 2000-2001 al eens voor Lierse. Vandooren is aangetrokken als linksback.  

Neel De Ceulaer
is erg blij met de komst van Vandooren. “Dit is een erg ervaren rot die we in huis halen”, aldus de CEO van Lierse op de officiële website van de club. “Hij heeft al meer dan 300 wedstrijden in eerste klasse gespeeld. Gonzague is een geboren leider, heeft een goeie linkervoet, maar is ook kopbalsterk. En het is ook een doorzetter, iemand die zijn truitje natmaakt, zoals we die hier graag hebben.“


Ook Vandooren is erg tevreden dat hij kan terugkeren naar Lierse. “Natuurlijk ben ik blij dat ik opnieuw bij Lierse kan spelen. Ik had verschillende aanbiedingen, maar de ambitie en de geest die deze club uitstraalt is toch uniek. Het is allemaal wel erg snel gelopen."
 
"Twee dagen geleden hadden we voor het eerst contact met elkaar en vandaag heb ik al getekend. Alleen weet ik nu nog niet wanneer ik speelgerechtigd zal zijn. Maar ik heb er wel ontzettend veel zin in, ja.”

Jeroen Mertens verlaat dan weer het Lisp. De jonge middenvelder trekt naar Rupel Boom, de
huidige leider in derde klasse A. Mertens tekende voor anderhalf seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties