Yeboah: "De doelpunten zullen wel volgen"

Steurbaut Kersten
| 22 reacties
Yeboah: "De doelpunten zullen wel volgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Yeboah was zondagavond een voortdurende gesel voor de verdediging van Club Brugge. Ondanks een handvol kansen slaagde de Ghanese aanvaller er niet in om de weg naar de netten te vinden.

Yeboah kreeg vier loepzuivere kansen, maar de teller achter zijn naam bleef op nul staan. “Die keeper speelde een heel sterke wedstrijd”, zegt de nieuwe spits van Racing Genk. Net voor rust was het bijna doelpunt. Ik wist niet wat er gebeurde, maar hij had hem nog.”
 

Zijn beste mogelijkheid mist Yeboah in de tweede helft. De Ghanees kreeg een vrije schietkans, maar besloot naast. “Ik wou de bal niet laag houden, want dan zat er misschien nog iemand tussen.”


“Maar ik maak me geen zorgen. Als die bal een eerste keer tegen de netten vliegt, zullen die doelpunten wel volgen. Vanavond zat ik misschien iets te veel met die treffer in mijn hoofd.”


Yeboah voelt zich na een maandje al goed bij Racing Genk en wordt graag in de diepte aangespeeld. “Ik ben heel snel en dat moet ik gebruiken. Dat is goed voor het team. De tegenstanders verdedigen niet graag op zo’n spelers.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties