Marcos: "Iedereen is verantwoordelijk voor ontslag"

Anthony Van der Planken
| 11 reacties
Marcos: "Iedereen is verantwoordelijk voor ontslag"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft er een woelige week opzitten. Na de nederlaag tegen Racing Genk stapte coach Laszlo Bölöni op. Dominique D'Onofrio zal hem vervangen. Rechtsachter Marcos Camazzato is de eerste speler die daarover wil spreken in de pers.

"Iedereen heeft zijn aandeel in deze crisis", vertelt Marcos in LDH. "Het was niet alleen de fout van de coach, noch alleen van de spelers. Nu moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid opnemen. Ik durf niet zeggen dat we bevrijd zijn, maar we zullen alleszins bijzonder gemotiveerd zijn, want we moeten ons tonen aan de nieuwe coach."

"Ik heb D'Onofrio's vorige periode als coach niet meer meegemaakt, maar ik heb wel gesproken met Igor De Camargo. Hij vertelde me dat D'Onofrio vooral tactisch werkt en zijn spelers ook goed kan motiveren."

"Of we play-offs 1 nog halen? 100% zeker! Gezien onze kwaliteiten, kunnen we het ons niet permiteren om er niet bij te zijn. Zelfs met dit zware programma. We moeten ons gewoon concentreren op onze wedstrijden en op niets anders. En hopen dat we onze sterkste elf kunnen opstellen, want we hebben om diverse redenen vaak moeten wisselen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties