Wils: "Niet tevreden met gelijkspel"

Nico Wieme
| 3 reacties
Wils: "Niet tevreden met gelijkspel"
Foto: © SC

Stef Wils vond het gelijkspel van AA Gent tegen Club Brugge al bij al een billijk resultaat, al had er volgens de verdediger meer ingezeten voor zijn team.

“Het 1-1-eindresultaat is terecht”, vond Stef Wils na afloop van de topper tussen AA Gent en Club Brugge. “In de eerste helft waren we nergens. Na de pauze hebben we goed druk gezet. Toen Club met zijn tienen viel, hebben we een tandje bijgestoken. Zo hebben we nog kunnen gelijkmaken.”

 

“Bij een 0-1-achterstand hebben we alles of niets gespeeld. Onze coach bracht dan Luigi Pieroni om nog meer druk te kunnen zetten. De verdiende gelijkmaker kon niet uitblijven. We wilden toen nog over Club gaan, maar dat is niet meer gelukt”, aldus de centrale verdediger.

 

Wils moest toegeven dat de Bruggelingen het goed hebben aangepakt. “Zij wachtten op een foutje van ons. Vooral in de eerste helft leden wij veel balverlies. Op die manier konden zij een aantal keer scherp counteren. Ik ben niet tevreden met het resultaat. Thuismatchen moeten we winnen. De kloof met Club blijft nu vijf punten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties