Stijnen: "Standard en Genk niet afschrijven voor play-offs"

Ward Callens
| 10 reacties
Stijnen: "Standard en Genk niet afschrijven voor play-offs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat in de Jupiler Pro League de kraker tussen Club Brugge en Standard op het programma. Beide teams wisten vertrouwen te tanken na hun overwinning in de Europa Leauge afgelopen donderdag.

“Dat zal hen wel een boost van vertrouwen gegeven hebben”, vertelt Stijn Stijnen over de onverwachte zege van Standard tegen Red Bull Salzburg. “Ik heb al eerder gezegd dat je Standard en Genk niet mag afschrijven voor die play-offs.”

“Maar wij wonnen van Valencia. Dat geeft ook vertrouwen en is in mijn ogen nog mooier. Maar we zijn die heenmatch nog niet vergeten. Het was niet leuk om daar met 3-1 te verliezen”, verklaart Stijnen tegenover HNB.

In die bewuste wedstrijd deelde Standard-doelman Sinan Bolat een vuistslag uit aan Nabil Dirar. Volgens Stijnen zal het incident zondag niet meespelen. “In zulke matchen heb je altijd discusies en emoties. En je komt altijd wel eens tegenstanders tegen die je al iets gelapt hebben. Maar daar mag je je niet aan laten vangen”, meent hij.

Over zijn goede vriend Sebastien Pocognoli was de doelman kort. “Pocognoli interesseert me niet. Met die mens heb ik niets te maken”, aldus Stijn Stijnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties