Van Damme: "Rood, daar moet je niet over discussiëren"

Van Damme: "Rood, daar moet je niet over discussiëren"
Foto: © SC

Jelle Van Damme was na de match nog altijd aan het vloeken. Het zat hem blijkbaar bijzonder hoog dat Anderlecht zich weeral liet ringeloren op stilstaande fases.

Jelle Van Damme lachte wel heel groen na de wedstrijd. "Weeral op stilstaande fases hé", aldus Van Damme. "Ontgoocheld? Dat kan je wel zeggen. We hadden het hier allemaal in handen en dan zoiets. Tot het tegendoelpunt is er geen vuiltje aan de lucht hé. Ok, we hadden er misschien meer moeten maken in de eerste helft, maar een 2-0 mag je nooit meer weggeven in eigen huis."

Anderlecht leidt echter nog steeds de dans met acht punten voorsprong. "Ik weet niet wat er nog kan gebeuren, maar we moeten toch voorzichtig blijven", meent de rijzige verdediger. "We wisten wat Brugge kon en toch laten we ons nog vangen."

Na de match bleef Ryan Donk ontkennen dat zijn 'aanslag' een rode kaart waard was. "Jongens, daar moet je toch niet over discussiëren", was Van Damme duidelijk. "Dat is altijd rood. Dàt was een goede beslissing van de scheidsrechter", voegde hij er nogal cynisch aan toe. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties