Daerden: "Rood en vroege goal kantelmomenten"

Kristof Blomme
| 11 reacties
Daerden: "Rood en vroege goal kantelmomenten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot moest op Sclessin met 3-0 de duimen liggen en staat er niet goed voor in play-off II. Toch weigert trainer Daerden de handdoek te gooien.

Standard klopte Germinal Beerschot met 3-0. Vlak voor de pauze moesten de bezoekers met tien verder na een tweede gele kaart voor Philippe Clement. Meteen na de koffie was De Camargo trefzeker, twee kantelmomenten in de match volgens trainer Daerden. "Dat waren kantelmomenten, de tweede en derde goal van Standard hadden eigenlijk enkel nog statistische waarde. De match had ook anders kunnen kantelen, had Haroun die kans na 30 seconden bijvoorbeeld afgemaakt."

Germinal Beerschot verloor twee van de drie wedstrijden in de play-offs en lijkt nu al uitgeschakeld. Toch weigert Daerden de handdoek te gooien. "We zullen de komende matchen niet met hangende pootjes afwerken. We ontvangen nu Charleroi en Standard, dat zij hun borst maar al nat maken. We gaan nog drie keer voor de volle pot omdat we dit wisselvallige seizoen toch nog positief willen afsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties