"Het is tijd om Mbokani een dienst te bewijzen"

"Het is tijd om Mbokani een dienst te bewijzen"
Foto: © SC

De toekomst van Dieumerci Mbokani ligt niet in Luik, dat is nu wel duidelijk. Nu Everton interesse toont, wil de spits eindelijk zijn langverhoopte transfer naar het buitenland.

David Moyes, trainer van Everton, zat afgelopen donderdag in de tribune tijdens Standard-Hamburg. De manager had enkel oog voor de prestaties van Dieumerci Mbokani. Everton zou de aanvaller deze zomer willen overnemen en daar heeft Dieu wel oren naar.

"Er is interesse van clubs uit Engeland, Duitsland, Spanje en Italië", zegt Fabio Baglio, de zaakwaarnemer van de Congolees, in HNB. "Maar die van Everton is heel concreet. Ik verwacht dat de club binnenkort een bod bij Standard uitbrengt."

Mbokani scoorde in drie seizoenen Standard 37 keer. Baglio rekent er op dat een eventueel bod geaccepteerd zal worden door Standard. "Toen hij bijtekende tot de zomer van 2014 gaf Standard haar woord dat hij deze zomer bij een goed bod mocht vertrekken. We zijn zo ver. Dieu heeft de club drie jaar lang grote diensten bewezen, nu is het tijd om hem een dienst te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties