Deschacht: "Normaal 20 punten voorsprong"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Deschacht: "Normaal 20 punten voorsprong"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht glunderde na het binnenhalen van de titel. De kapitein van Anderlecht kijkt al ambitieus uit naar het volgende seizoen. “We moeten proberen een stapje hoger te zetten.”

Het werd een verdiende titel voor Anderlecht. “We hebben vandaag heel volwassen en geconcentreerd gespeeld. Normaal hadden we zelfs twintig punten voorsprong”, onderstreept Deschacht. “En dan hebben we nog twee punten verspeeld door de zaak-Moeskroen. Ik denk dat het dan wel verdiend is. Na twee jaar met veel problemen doet het heel veel deugd.”

Een titel in het hol van de leeuw doet extra pijn voor Club Brugge. “Voor de fans is het fantastisch, maar ik had liever thuis kampioen gespeeld voor een vol huis. Maar de titel zelf is het belangrijkste. We zijn heel blij en zullen vanavond een goed feestje bouwen.”

“We zullen de komende weken ook onze rol in de competitie blijven spelen. We zijn tegenover onze supporters verplicht om te winnen en zullen alles blijven geven tot het einde.”

Europa

Deschacht wil volgend jaar terug schitteren in Europa. “We moeten ambitieus zijn. Dit seizoen hebben we tegen Ajax, Hamburg en Bilbao al laten zien wat we waard seizoen. Volgend seizoen moeten we proberen om een stapje hoger te zetten. Daarvoor moeten we de ploeg zo goed mogelijk bij elkaar proberen te houden, maar dat is niet mijn taak.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties