Van Damme: "Genieten na zo'n doelpunt"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Van Damme: "Genieten na zo'n doelpunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme zette met de openingstreffer op Club Brugge Anderlecht op weg naar zijn dertigste landstitel uit zijn geschiedenis. “We hebben vandaag bewezen dat we de beste ploeg waren.”

Van Damme scoorde na een fantastische inspanning. “Het was genieten om zo’n belangrijk doelpunt te scoren op het veld van Club Brugge”, zegt de Anderlechtspeler.

“Ik start de aanval op aan de eigen zestien en via Boussoufa en Suarez kan ik na een mooie inspanning de bal aan de tweede paal binnenduwen. Super. Dan gaat er vanalles en niets door je hoofd. Het was gewoon fantastisch.”

Voor Van Damme is het de derde titel uit zijn carrière. “Mijn tweede voor Anderlecht, nadat ik er ook al eentje pakte met Ajax. Maar dit is toch de mooiste na een seizoen waren we heel goed gevoetbald hebben. Ook vandaag hebben we bewezen dat we de beste ploeg zijn.”

Contract

Van Damme ligt nog één seizoen onder contract bij Anderlecht. “We zijn nog bezig met de besprekingen, maar dat is nu geen prioriteit. De Champions League kan een extra troef zijn om de ploeg bij elkaar te houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties