De Boeck wil kwaliteit naar Cercle Brugge halen

Mathias Dumarey
| 13 reacties
De Boeck wil kwaliteit naar Cercle Brugge halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge-trainer Glen De Boeck (foto) is niet echt gelukkig met het voorbije seizoen van de vereniging. Hij wil dan ook dat de club een inspanning doet om kwaliteit naar het Jan Breydelstadion te halen.

Cercle Brugge doet niet meer mee in Play-off 2 om de prijzen. De nederlaag op Westerlo zorgde ervoor dat groenzwart KV Mechelen niet meer kan bijbenen. Cercle Brugge kijkt dan ook al uit naar de finale van de beker op 15 mei tegen AA Gent.

Trainer Glen De Boeck kijkt al uit naar volgend seizoen. "Ik denk dat we hier voor een grote uitdaging staan. We moeten blijven groeien en daarom moeten we de kern extra kwaliteit geven. Ik ben er ook zeker van dat die er zal komen want de voorzitter (Frans Schotte, nvdr) deelt mijn ambitie", aldus De Boeck in de vandaag verschenen Sport/Voetbalmagazine.

Cercle Brugge zoekt middelen in binnen- en buitenland. "We hebben de samenwerking met Anderlecht die we verder willen uitbouwen en ik verwacht ook heel veel van het samenwerkingsverband met Sporting Lissabon. Begin volgende maand ga ik nog eens naar Portugal om het akkoord over twee jongeren van 19 en 20 jaar af te ronden. Het zijn jongens die eigenlijk meteen zullen kunnen ingepast worden", besluit De Boeck die voor het overige ook uitkijkt naar opportuniteiten op de transfermarkt.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties