Wils: "Sneller rood dan vroeger"

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Wils: "Sneller rood dan vroeger"
Foto: © SC

AA Gent raakte tegen KV Kortrijk niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Verdediger Stef Wils was bijzonder ontgoocheld met het punteverlies en begreep niets van de rode kaart van Randall Azofeifa.

“Het is misschien wel een fout”, zegt Wils over de tackle van Azofeifa op Christian Benteke. “Maar hij heeft duidelijk de intentie om de bal te spelen. Hij speelt zelfs eerst de bal en dan Benteke. Dan kan je toch moeilijk rood trekken.”

Beelden bekijken

Wils ging na de wedstrijd even verhaal halen bij scheidsrechter Tim Pots. “Hij zei me dat Azofeifa met twee voeten van de grond kwam en raadde me aan om de beelden nog eens te bekijken. (Cynisch) Ik zal dat vanavond maar eens doen, maar ik heb het gevoel dat er gewoon veel sneller rood wordt getrokken dan vroeger.”

“We speelden ook tegen een extra buffer. Je probeert wel en je krijgt wel enkele kansjes, maar op die manier is het moeilijk om de drie punten te pakken. Dan ben je ontgoocheld.”

“Wat is goed resultaat?”

Het puntenverlies kan Gent zuur opbreken. Concurrenten Club Brugge en STVV staan vanavond tegenover elkaar. “Ik weet niet wat vanavond een goed resultaat is. Bij een gelijkspel blijven we tweede, maar bij winst van Club Brugge kunnen we ons volgende week definitief verzekeren van de derde plaats.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties