Frutos: "Pijnlijk, maar goede pijn"

Frutos: "Pijnlijk, maar goede pijn"
Foto: © SC

Nicolas Frutos gaf zaterdagavond wat wel eens zijn laatste persconferentie kan zijn. Frutos was duidelijk geëmotioneerd door de huldiging die hij kreeg.

"Ik ben heel gelukkig nu", aldus Frutos. "Eerst wou ik niet komen, maar mijn vrouw zei dat ik iets fantastisch ging missen. Ze heeft gelijk gekregen. Ik had schrik dat het te pijnlijk ging zijn voor mij en ik had gelijk: het was pijnlijk, maar een goede pijn. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.Of ik gehuild heb? Voor één keer hebben jullie het dus niet gezien (lacht)."

Over zijn toekomst kan hij nog niet veel zeggen. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar daar hou ik me nu ook niet mee bezig. Het belangrijkste is nu de geboorte van mijn dochter. Daar concentreer ik me op."

Anderlecht krijgt voor altijd een mooie plek in zijn hart. "Wat ik van mijn periode in Anderlecht vooral onthou, zijn de goals die ik gescoord heb. Al die goals! Altijd na een blessure kwam ik goed terug. Dat heeft me altijd hoop gegeven. Toen de dokters zeiden dat het niet meer ging, voelde ik niet direct iets. Toen ze mij vroegen om die videoboodschap voor de supporters te maken, is het pas echt doorgedrongen."

Frutos blijft Frutos, ook nu houdt hij de humor erin. "Ik hoorde dat Herman (Van Holsbeeck) gezegd heeft dat ik een carrière als Luca Toni had kunnen maken. Dat is niet waar, ik had meer gekost dan hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties