Van Wijk: "Goede voorbereiding gehad"

Bram Coenen
| 5 reacties
Van Wijk: "Goede voorbereiding gehad"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee maanden stilzitten mag Roeselare zondag opnieuw de wei in. Het opent de eindronde thuis tegen KVSK United.

Coach Dennis Van Wijk heeft alvast vertrouwen in een goede afloop: "We hebben een goede voorbereiding achter de rug. Tijdens de afsluitende oefenmatch tegen Standard hebben we op sommige momenten goed gevoetbald. Die prestatie moet ons zelfvertrouwen gegeven hebben", aldus de coach in HLN.

Van Wijk verwacht dat Roeselare even sterk staat als vorig jaar, toen het ook de eindronde moest spelen: "Vergeet immers niet de Perisic toen gekwetst was, Dissa tijdens de eerste wedstrijd uitviel en MacDonald al dadelijk rood pakte. Verschillende jongens zullen trouwens extra gemotiveerd aan de aftrap staan. Iedere speler heeft wel een reden om zich te onderscheiden. De ene speelt voor een contract en de andere voor een transfer. Bovendien zijn we profs en kunnen we die wedstrijd- en behoudpremies goed gebruiken nadat we tijdens de reguliere competitie niet bepaald veel verdiend hebben."

In de eindronde lijkt er geen uitgesproken favoriet te zijn. Eupen, Bergen, United en Roeselare strijden voor het laatste plaatsje in eerste klasse. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties