Geen concrete interesse in Anderlecht-toppers

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Geen concrete interesse in Anderlecht-toppers
Foto: © SC

RSC Anderlecht zal ondanks een vrij indrukwekkend seizoen te hebben gespeeld, niet te veel spelers verliezen. LDH meldt dat er geen concrete interesse is in sleutelspelers als Boussoufa, Juhasz en Biglia.

Kampioen RSC Anderlecht lijkt enkel rekening te moeten gaan houden met een vertrek van Jelle Van Damme naar het Engelse Wolverhampton Wanderers. Andere sleutelspelers zoals Mbark Boussoufa, Lucas Biglia en Roland Juhasz lijken Europese teams niet te kunnen bekoren.

"Voor deze drie spelers hebben er zich nog geen clubs gemeld, maar we worden wel gecontacteerd door tussenpersonen. Dat is natuurlijk allemaal zeer vaag. Enkel de interesse voor Van Damme is concreet. De Engelse clubs dringen aan, maar de onderhandelingen zijn nog steeds bezig. Een akkoord is er nog niet", aldus manager Herman Van Holsbeeck.

Anderlecht wil zijn kern ook verder versterken. "We zijn nog op zoek naar een drietal spelers, maar de belangrijkste transfer wordt toch wel het behouden van de kern", weet Van Holsbeeck. Biglia en Boussoufa hebben in Brussel nog een contract tot 2012, Juhasz tot 2011.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties