Mignolet stapje dichter bij overgang naar PSV

Bram Coenen
| 6 reacties
Mignolet stapje dichter bij overgang naar PSV
Foto: © SC

Sint-Truiden en PSV zaten vandaag samen om een mogelijke overgang van Simon Mignolet te bespreken. Het werd een positief gesprek, maar de overgang is nog niet rond.

Mignolet werd de voorbije weken door verschillende clubs het hof gemaakt, maar de interesse van PSV was toch het meest concreet.

Vandaag had een STVV-delegatie een gesprek met de PSV-leiding om een mogelijke overgang te bespreken. "Het werd een positief en vruchtbaar gesprek, maar de deal is nog niet rond", aldus Technisch Directeur Guy Mangelschots aan VRT. "PSV zal onze eisen morgen intern bespreken en daarna zal het opnieuw met ons contact opnemen. Het is een spel van voorstel en tegenvoorstel."

Mignolet zelf, die ook interesse van onder meer Sunderland geniet, heeft nog niet bekendgemaakt welke club hem het meest interesseert. "We weten wat de club ons te bieden heeft", reageert manager Guy Vandersmissen. "Het is nu aan de clubs om eruit te geraken. Het laatste wat ik ervan gehoord heb, is dat het water nog altijd te diep is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties