Van Geneugden officieel voorgesteld bij OHL

Van Geneugden officieel voorgesteld bij OHL
Foto: © SC

Tweedeklasser Oud-Heverlee Leuven stelde vanavond op een persconferentie zijn nieuwe trainer Ronny Van Geneugden officieel voor.

Van Geneugden, voorheen aan de slag bij Racing Genk als Jeugdcoördinator en hoofdcoach, ondertekende bij OHL een contract voor de komende 3 seizoenen. De Limburger benadrukte het positief gevoel dat hij overhield aan de onderhandelingen.

"Ik wil gaan voor positief voetbal, een evenwicht tussen eigen jeugd en aankopen en aandacht voor de jeugdopleiding hebben. OHL is een ambiteuze club, dat spreekt me aan. Bovendien hebben ze een infrastructuur waar menig eersteklasser jaloers op is. De club heeft tevens een zeer professionele benadering en werkt met wetenschappelijke ondersteuning."

"OHL is een gezonde, stabiele club. Ik had meteen een goed gevoel bij de club. Ik wil ze graag doen aansluiten bij de top in 2de klasse en de club verder helpen professionaliseren. Ook voor de jeugdopleiding blijf ik een boontje hebben gezien mijn voorgeschiedenis als Hoofd Jeugdopleiding bij Racing Genk."

Van Geneugden gaf ook nog even toelichting bij mogelijke transfers: "Er is voorlopig nog geen nieuws over mogelijke transfer. Het is zeker niet zo dat ik bij de club ben gekomen met een wenslijstje. Ik wil eerst eens in eigen huis kijken. Ik wil de kern wel voor 90 à 95 procent rond hebben tegen de start van de trainingen op 3 juli."

"Belangrijkste is dat we de huisstijl behouden. En dat is van eigen sterkte uitgaan. Ik wil daar verder geen bepaalde spelsystemen opplakken", besloot Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties