Anele is 6.000 euro waard

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Anele is 6.000 euro waard
Foto: © SC

Over vier dagen start het WK in Zuid-Afrika. Als voetballiefhebber zal u ongetwijfeld weer op het puntje van uw stoel zitten. Maar dankzij Voetbalkrant.com wordt het WK immers spannender dan ooit.

Wij schenken u immers VOLLEDIG GRATIS 150 euro om tijdens het wereldkampioenschap te gokken. Met een beetje geluk eindigt u het tornooi met een veelvoud van uw startkapitaal.

Het WK start met een wedstrijd tussen gastland Zuid-Afrika en Mexico. U kan misschien een gokje wagen op wie het eerste doelpunt zal maken. Bent u chauvinistisch en denkt u dat Ngonca Anele de geschiedenisboeken ingaat, dan wint u 41 keer uw inzet terug.

U kan natuurlijk uw risico beperken en inzetten op Carlos Vela (Mexico - 1/8) of Katlego Mphela (Z-Af – 1/7). Nog altijd goed voor respectievelijk 1200 en 1050 euro.

Wat moet u doen?

U schrijft zich via Voetbalkrant.com in en stort 50 euro. BWIN schenkt u een bonus van 100 euro, wij betalen u 50 euro terug via overschrijving*.

SCHRIJF U HIERIN!

En als u niet wint? Geen nood! Wij hebben immers nog iets extra’s in petto. Als u minstens tien euro inzet op een WK-weddenschap, dan wint u misschien een VIP-trip naar Real Madrid voor twee personen. Inclusief vlucht, hotel, 1 diner, stadiontour en een welkomstgeschenk van BWIN.

Mag u niet naar Madrid, dan maakt u nog kans op enkele andere mooie prijzen: een LCD-TV 32” Sony32E, een Wii Sportpack, een iPod inclusief BWIN-gravering of een iPod shuffle 4GB black.

Meer info vindt u op volgende pagina.

* Vul dit formulier in voor de terugbetaling van 50 euro.

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe accounts.

De printscreen is een bewijs van jullie inschrijving.Deze vind je bij ‘Mijn Account’. Daar zie je een scherm met de bonus van 100 euro die jullie krijgen van Voetbalkrant.com. Druk dat af en stuur het naar ‘Vekestraat 38-40, 2000 Antwerpen’. De printscreen is het bewijs dat jullie via onze site hebben deelgenomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties