Vadis: "Valencia? Daar weet ik niets van"

Steurbaut Kersten
| 54 reacties
Vadis: "Valencia? Daar weet ik niets van"
Foto: © SC

Club Brugge startte de voorbereiding met een nipte zege op het veld van derdeklasser Coxyde. Middenvelder Vadis Odjidja maakt zich nog geen zorgen.

“Het was nog maar onze eerste oefenwedstrijd”, zegt Vadis aan onze redactie. “Zelfs op training hadden we nog geen wedstrijdje gespeeld. We moeten er niet te veel conclusies aan vastknopen.”

Vadis gelooft volop in de kansen van Club Bruge om mee te strijden voor de titel. “We moeten dit seizoen alleen constanter presteren. En niet zoals vorig jaar: goed voor de winterstop, slecht daarna. Iedereen is ook een jaartje ouder geworden en iedere speler kan nog een stapje vooruit zetten.”

“Als Dirar begint te spelen zoals hij op Kortrijk deed, dan is hij door niemand te stoppen. En Marcos is een goede aanwinst op de rechtsachter. Dat die positie eindelijk goed ingevuld lijkt, geeft de groep al meer vertrouwen.”

Valencia

Zelf wordt Vadis al een tijdje aan Valencia gelinkt. “Valencia? Daar weet ik niets van. Of het een mooie club is om voor te spelen? Ik zou het niet weten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties