Ook Bart Buysse trekt naar FC Twente

Ruben Philippe
| 11 reacties
Ook Bart Buysse trekt naar FC Twente
Foto: © SC

FC Twente heeft nogmaals een speler uit de Jupiler Pro League weg geplukt. Ditmaal maakt Bart Buysse, in loondienst van Zulte Waregem, de overstap naar Nederland.

Vanmorgen raakte het gerucht bekend dat FC Twente interesse had in Bart Buysse. De twee partijen kwamen vandaag al tot een akkoord. Het bestuur van Zulte Waregem is niet blij met de transfer.

"We vinden het jammer dat we nu nog iemand moeten laten gaan, maar Bart had zelf aangegeven dat hij absoluut naar Twente wilde. We hebben al initiatieven genomen om een vervanger aan te trekken", aldus manager Vincent Mannaert van Zulte Waregem.

Voor Buysse is het een grote uitdaging. Hij moet eerst nog de medische testen voltooien.  "Ik weet dat Essevee heel ver is gegaan en er alles aan gedaan heeft om mij te houden, maar Twente werd vorig jaar Nederlands kampioen en speelt in de Champions League: een grote uitdaging voor mij", aldus de linksachter.

"Ik heb hier vier heel mooie jaren gehad, waarin ik met Zulte Waregem Europees voetbal speelde en we schitterende resultaten behaalden. Ik ben in die periode geëvolueerd van bankzitter tot basisspeler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties