De Boeck: "Zonder kapotte grasmaaier was ik nog bij Cercle"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 58 reacties
De Boeck: "Zonder kapotte grasmaaier was ik nog bij Cercle"
Foto: © SC

Germinal Beerschot neemt het zondag op tegen Cercle Brugge. Niets bijzonder zou je denken, behalve het feit dat Glen De Boeck afgelopen zomer de overstap maakte van Brugge naar Antwerpen.

De trainer van Germinal Beerschot legt in Het Nieuwsblad uit dat hij eerst nog belde voor een defecte grasmaaier naar voorzitter Herman Kesters en enkele uren later was hij trainer van de Antwerpse club. "Die donderdag na de bekerfinale belde ik hem om een defect te melden. Kesters vertelde me dat ze niet zouden doorgaan met Daerden. Hij informeerde naar mijn toestand bij Cercle en toen is het heel snel gegaan."

Het ligt blijkbaar enkele mensen van Cercle nog zwaar op de maag, dat je een akkoord met Cercle nog verbreekt. "Dat ligt sommigen inderdaad heel zwaar op de maag. Ik snap al die emotionele uitspraken die nadien gebeurd zijn ook wel. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het contact met voorzitter Schotte weer helemaal wordt zoals vroeger."  

Ook financieel leverde De Boeck in. "Financieel zette ik zelfs een stap terug om een aantal andere facetten in mijn leven (wilde zijn kinderen meer zien, red.) recht te trekken. Eigenlijk begin ik van nul want bij Germinal Beerschot is nog heel veel werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties