Koster: "Onszelf weer moeilijk gemaakt"

Nico Wieme
| 6 reacties
Koster: "Onszelf weer moeilijk gemaakt"
Foto: © SC

Adrie Koster toonde zich tevreden met de drie punten die Club bij Zulte Waregem meenam, maar was toch opnieuw streng voor zijn spelers. "Tegen tien man moet je die voorsprong verder uitdiepen."

Club Brugge won met 2-3 bij Zulte Waregem, maar had het eigenlijk makkelijker dan de uitslag doet vermoeden. Enkel in de slotminuten was het nog even opletten geblazen voor het thuisslotoffensief. "Voor de pauze toonden we een grote efficiëntie. We scoorden drie doelpunten uit drie kansen. In de tweede helft, en zeker toen we tegen tien man speelden, hadden we het beter moeten uitspelen. Zulte Waregem keert dan terug tot 2-3 en kregen we het nog nodeloos moeilijk, maar al bij al zijn we nooit in de problemen gekomen", analyseerde Adrie Koster de match.

De Nederlander legde meteen de vinger op de wonde. "Als we met elf tegen tien komen te staan, moeten we altijd die vierde goal maken. In plaats daarvan werd het 2-3. Ook tegen Gent kregen we kansen genoeg om het verschil uit te diepen en ook toen lieten we dat na. Dit moet dringend veranderen of we zullen nog veel matchen met de daver op het lijf eindigen."

Schitterende Vargas

"Belangrijk was dat we een vervolg zouden breien aan de goede prestatie tegen AA Gent. Dankzij deze overwinning kunnen we weer naar boven kijken. En met een Ronald Vargas in topvorm zijn we in staat om dichter bij de top drie te sluipen. Onze Venezolaan is in zeer goede doen en laat de ploeg draaien", strooide Koster het wierookvat nog even uit over zijn middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties