Groep C: Edu: van held tot antiheld

In Groep C speelden de Rangers 1-1 tegen Valencia. In de andere wedstrijd won Manchester United met 1-0 van Bursaspor. In de stand neemt Manchester United de leiding met zeven punten.

De Schotten scoorden na 34 minuten het eerste doelpunt van de avond. Het was Edu die met een rake kopbal de doelman van Valencia wist te verschalken. 1-0. Valencia probeerde in die eerste helft nog iets terug te doen, maar slaagde daar niet in. In tegendeel zelfs. Edu was nog dicht bij een tweede doelpunt maar de paal redde de Spaanse club.

In de tweede helft was Edu de antiheld. In de 46ste minuut scoorde Edu een eigen doelpunt en bracht zo Valencia terug in de wedstrijd. 1-1. Beide trainers gingen nog voor de winst, maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren.

In de andere wedstrijd won Manchester United van Busaspor met 1-0. Al na zes minuten stond die stand op het scorebord. Nani was de enige doelpuntenmaker woensdag op Old Trafford. Ook in de tweede helft was Nani zeer bedrijvig maar scoren lukte echter niet meer voor de thuisploeg.

United won zo al zijn negende thuiswedstrijd op rij. In de stand neemt Manchester United de leiding met zeven punten. De Rangers tellen vijf punten. Valencia heeft al vier punten en Bursaspor moet nog altijd op zoek naar een eerste punt.