STVV op zijn hoede voor laatste in tweede klasse

STVV op zijn hoede voor laatste in tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doornik staat helemaal laatste in de tweede klasse, maar toch zijn ze bij Sint-Truiden op hun hoede, want het bekerpalmares de laatste jaren leest niet als een succesverhaal.

In 2002-2003 haalde STVV nog de finale van de Beker en er werd ook eens gewonnen van Racing Genk, maar voor de rest is het niet om over naar huis te schrijven. "Zeg maar dat het magertjes is", aldus kapitein Peter Delorge, die er bij was in de verloren finale tegen La Louvière.

"Zelfs toen waren we met de hakken over de sloot door de eerste ronde geraakt. Die eerste opdrachten zijn altijd de moeilijkste. Dat zal nu niet anders zijn", zegt Delorge in HNB. "Ondanks hun laatste plaats in tweede moeten we oppassen", waarschuwt hij. "Misschien zijn ze wel blij dat ze daar straks niet mee in hun hoofd moeten zitten en kunnen ze nu meer ontspannen voetballen."

"Als we snel op voorsprong komen, kunnen we misschien veel meer ontspannen voetballen, maar dat is het probleem bij ons. Verwacht geen monsterscore, want dat hebben we in de Beker nog nooit gekund."

Wat denkt BWIN over de match?

STVV is licht favoriet. Doornik kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Henegouwse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt STVV de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 250 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat Doornik wint, dan scoort u 600 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties