Kortrijk rekent op fans tegen KV Mechelen

Fabian Morren
| 6 reacties
Kortrijk rekent op fans tegen KV Mechelen
Foto: © SC

Vanavond maken KV Kortrijk en KV Mechelen onderling uit wie doorstoot naar de kwartfinales van de Beker van België. Beide ploegen schakelden in de vorige ronde een derdeklasser uit.

Kortrijk had heel wat moeite met Virton en won uiteindelijk pas na verlengingen. KV Mechelen kende minder problemen met Racing Waregem.

"Dit is de beker en we zijn twee bekerteams", weet Kortrijk-trainer Hein Vanhaezebrouck. "Het wordt dus een stevige wedstrijd. We haalden al vier jaar op rij de kwartfinale, we zullen het ook nu proberen."

Vanhaezebrouck rekent op de fans. "Ik verwacht veel publiek. We hebben een stevige thuisreputatie en de supporters zijn voor deze wedstrijd heel belangrijk."

Aan de kant van Mechelen zal de opkomst alvast erg hoog liggen. Alle tickets voor het bezoekersvak gingen immers de deur uit. KVM kan dus weer rekenen op zijn trouwe, enthousiaste aanhang.

Wat denkt BWIN over de match?

Kortrijk is favoriet. KV Mechelen kan daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Kortrijk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat KV Mechelen wint, dan scoort u 465 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties