Maandag Boecken toe op Het Kiel?

Jarryd Naegels
| 46 reacties
Maandag Boecken toe op Het Kiel?
Foto: © SC

Glen De Boeck zou zich morgen aan zijn ontslagbrief mogen verwachten. Dat melden interne bronnen. Reden is, naast de povere resultaten, de kritiek van de coach op enkele bestuursleden.

De Boeck haalde dit weekend staalhard uit richting Jos Verhaegen. Hij noemde de erevoorzitter “een leugenaar”. Ook Gunther Hofmans kreeg een veeg uit de pan. Contact met hem zit er dan ook al enkele weken niet meer in voor De Boeck.

De openlijke kritiek is bij het bestuur in het verkeerde keelgat geschoten. De trainer zou zich daarom morgen aan een ontslag mogen verwachten. Dat is ons gemeld door interne bronnen. Bovendien zijn de resultaten zeer bedroevend. De club hoopte op een plek in Play-Off I. Ondertussen vecht de club tegen de degradatie.

Eerder deze maand ontsnapte De Boeck al aan een ontslag. Voorzitter Herman Kesters kon toen nog net zijn vel redden. Dat zit er deze keer zeer waarschijnlijk niet in.

Dinsdag staat er op Het Kiel trouwens ook een nieuwe vergadering op het menu. Bedoeling is dat het bestuur dan eindelijk eens beslissingen neemt en er terug op een gezonde manier kan worden samengewerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties