Van der Heyden: "Nzolo toffe kerel, maar onbekwaam"

Mathias Dumarey
| 67 reacties
Van der Heyden: "Nzolo toffe kerel, maar onbekwaam"
Foto: © SC

Peter Van der Heyden (foto) werd in de partij vorige vrijdag op KV Mechelen aan de rust naar de kant gehaald omdat hij flirtte met de rode kaart. "Ik vond het raar dat de ref zich zo liet vangen door Mununga", aldus de linksachter van Club Bru

"Ik vind het vreemd dat scheidsrechter Jérôme Efong Nzolo zich zo liet vangen door de fratsen van Joachim Mununga. Het gaat hier toch om een vorm van onbekwaamheid. Toen hij mij een gele kaart gaf, dacht ik zelfs al dat het mijn tweede was. Hij wees naar een andere plaats waar hij me zogezegd al geel zou gegeven hebben. Hij had zelfs al het rood in zijn handen. Dat zegt natuurlijk veel over het niveau waarop gefloten werd, hé", aldus een harde Peter Van der Heyden.

"Kijk, Nzolo is een toffe kerel, maar daaraan zie je ook hoe capabel hij is. Ik vreesde echt dat ik weer uitgesloten zou worden. Ik mocht nog op een meter van de man verdedigd hebben, nog zou hij wel ergens een reden hebben gevonden om me geel te geven. Ik had het moeilijk met mijn wissel, want ik moest er af door iets dat niets met Club Brugge te maken had", besluit de linksachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties