Bernardez en Miss Honduras verwachten eerste kindje

Bernardez en Miss Honduras verwachten eerste kindje
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Victor Bernardez is met de rest van zijn Anderlecht-ploegmaats vertrokken richting het Spaanse La Manga. Ondertussen raakte wel bekend dat zijn vrouw en voormalige Miss Honduras, Wendy Salgado, zwanger is van hun eerste kindje.

Salgado was Miss Honduras in 2007. Bofkont Bernardez bracht zijn vrouw mee naar België zodat ook wij af en toe eens een glimp van haar mochten opvangen. Of zij en haar echtgenoot hier nog lang zullen ronddwalen is echter een vraagteken, want Bernardez flirt met Glasgow Rangers. Hij verloor immers zijn plaats in de nationale ploeg en haalde onlangs nog uit naar zijn bondscoach omdat hij niet geselecteerd werd voor de Nations Cup.

"Geen enkele speler zit graag op de bank en ik wil meer speelgelegenheid", aldus Bernardez in de Hondurese krant Diez. 'We zullen zien wat er voor eind januari gebeurt, maar als er geen Europese club komt blijf ik bij Anderlecht. Ik heb er nog een contract dat ik moet respecteren. Mijn makelaar is wel op zoek. Glasgow Rangers? We zullen wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties