Van Holsbeeck: "Ik verwacht een grootse Lukaku tegen Standard"

Van Holsbeeck: "Ik verwacht een grootse Lukaku tegen Standard"
Foto: © SC

Ariël Jacobs glunderde toen hij zijn twee poulains op het podium zag. De paars-witte coach zegt wel weinig belang te hechten aan individuele prijzen, maar deze keer was het toch iets speciaal.

"Ik had het verwacht, iedereen zei dat ze de twee superfavorieten waren, maar het is toch nog altijd even op de uitslag wachten", aldus Jacobs. "Het zijn twee spelers met een heel verschillende profielen, maar toch waren ze allebei beslissend op hun manier."

"Mbark was uiteraard de meest regelmatige. Romelu is een poosje fysiek ten onder gegaan en dat heeft onze Marokkaan niet gehad. Hij heeft veel meer maturiteit getoond. Hij is hier dan ook al vier jaar. Dat is toch één derde van een carrière."

Manager Herman Van Holsbeeck treedt zijn trainer bij. "Ik had nooit gedacht dat Mbark hier zo lang zou blijven, maar hij heeft de volgende stap gezet. Hij is een man, een leider geworden. Wat nu met Lukaku? Tja, hij is momenteel ontgoocheld, maar ik ben er zeker van dat hij de knop morgen op training weer zal omdraaien. Ik verwacht een grootse Lukaku tegen Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties