Brys houdt Ghomsi uit de selectie

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Brys houdt Ghomsi uit de selectie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen begint vanavond tegen KV Kortrijk aan zijn derde inhaalwedstrijd na de winterstop. Coach Marc Brys doet geen beroep op Antonio Ghomsi. Collega Hein Vanhaezebrouck kan vooraan alleen rekenen op Giuseppe Rossini.

Antonio Ghomsi zit zelfs niet in de selectie van Brys. De linksachter kan nog geen twee wedstrijden op een week aan na zijn buikspierblessure. Zijn plaats wordt ingenomen door Anthony Van Loo. Xavier Chen keert terug na schorsing. Bjarni Vidarsson en Abdul Yakini Iddi komen in de plaats van Seth De Witte en Ebrahim Ibou, niet speelgerechtigd.

Bij de bezoekers zit Vanhaezebrouck met de handen in het haar. Hij kan niet rekenen op Sven Kums, Mohamed Messoudi en Stefan Scepovic. Na het vertrek van Ilombé Mboyo en Ibou kan hij vooraan alleen op Giuseppe Rossini rekenen. Op de bank zitten vier beloften.

U kan de wedstrijd hier LIVE volgen.

Opstellingen:

KV Mechelen: Renard, Pandza, Van Hoevelen, Vidarsson, Chen, Iddi Abdul Yakini, Gorius, Buyens, Destorme, Van Loo, en Iddi Abdul-Ganiyu

KV Kortrijk: Verbauwhede, Belhocini, El Araichi, Pavlovic, Rossini, Oussalah, De Beule, Demets, Carevic, Capon en Gershon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties