Peeters: "Tegengoal zoals mijn zoon bij duiveltjes"

Nico Wieme
| 9 reacties
Peeters: "Tegengoal zoals mijn zoon bij duiveltjes"
Foto: © SC

Cercle Brugge was dicht bij een punt op Lokeren, maar een floddergoal van Benjamin De Ceulaer en een beenveeg van Barry Boubacar Copa beslisten daar anders over. Bob Peeters kon er niet om lachen. "Zo'n doelpunt kan niet op dit niveau."

Bob Peeters had er de pest in na de zoveelste verloren uitmatch van Cercle. De bezoekende coach liep minuten lang te ijsberen in de spelerstunnel vooraleer hij naar de persconferentie ging. "Na drie minuten hingen we al in de touwen. We wisten nochtans dat dit de sterkte van Lokeren is: inlopende mensen op een gevaarlijke vrijschop van Ivan Leko. We herstelden ons goed en kwamen snel op 1-1. Toen begonnen we vanuit de organisatie te spelen. Er waren wel enkele scrimmages voor ons doel, maar Lokeren kwam niet tot uitgespeelde kansen."

Na de pauze rekende de Cerclecoach op het windvoordeel. "We wilden volop voor de zege gaan, maar dan kregen we zo'n lachwekkend doelpunt tegen. Dat soort doelpunten heb ik al van mijn zoontje bij de duiveltjes gezien, maar niet op dit niveau. Reynaldo leek ons nog een punt te gaan schenken. Die kans moet altijd binnen."

Vrees voor Play-off 1

Peeters vond dat Lokeren er na hun voorsprong niet meer uitkwam. "Wij hadden daar meer moeten mee doen. We creëerden alleen wat steriele druk. Er was veel goede wil bij mijn spelers, maar het geluk was net als vorig weekend niet aan onze zijde. Met onze slechte uitreputatie vrees ik dat het bijzonder moeilijk zal worden om nog bij de eerste zes te geraken. Zaterdag spelen we nog thuis tegen KV Mechelen, daarna hebben we drie uitmatchen op rij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties