Vossen: "Ik was liever op het veld blijven staan"

Fabian Morren
| 20 reacties
Vossen: "Ik was liever op het veld blijven staan"
Foto: © SC

Racing Genk is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden in de Limburgse derby tegen Sint-Truiden. "Ik had vooraf al gewaarschuwd dat dit een heel lastige wedstrijd zou worden", aldus Jelle Vossen.

"In de eerste helft hadden we kansen genoeg om wel vier doelpunten te maken", vertelde de Genk-spits. "STVV heeft het geluk dat het op een zeer goed moment de gelijkmaker scoort."

Genk begon nog goed aan de tweede helft, maar al snel zakte het tempo. "In de tweede helft ging er veel mis. Ik wil niet zeggen dat we nonchalant waren, maar er waren geen aanspeelpunten meer. Bij Sint-Truiden zat er veel meer mentaliteit in het team."

Vossen leek een vrij ongelukkige wedstrijd te spelen. "Wat ik van mijn match vond? Dat laat ik aan jullie over om dat te beoordelen", reageerde hij.

Coach Frank Vercauteren leek alvast niet onder de indruk van de prestatie van Vossen en haalde hem naar de kant. "Ik had natuurlijk liever op het veld blijven staan, zeker omdat het nog gelijk stond. Dan wil je de ploeg graag helpen", bekende de Limburger.

"Niet iedereen was klaar voor deze wedstrijd", concludeerde Vossen. "Misschien is dit niet zo slecht, want nu staat iedereen weer met beide voeten op de grond. We zullen keihard moeten blijven werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties