KV Mechelen: "Anti-voetbal? Dat is om te lachen"

Steurbaut Kersten
| 79 reacties
KV Mechelen: "Anti-voetbal? Dat is om te lachen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Cercle Brugge namen de spelers van KV Mechelen zaterdagavond zwaar op de korrel. “Anti-voetbal”, weerklonk er door de 6.000 groen-zwarte kelen. Bij geel en rood begrepen ze er niets van.

Die van KV zijn te veel bezig met tijd winnen en maken te veel fouten om het tempo uit de wedstrijd te halen. Dat idee leefde bij de gemiddelde Cercle-supporter. Toen David Destorme een halve minuut op de grond bleef liggen, maar plots terug rechtveerde om deel te nemen aan het spel was het hek helemaal van de dam.

Doelman Olivier Renard moet zich stevig vasthouden als hij de vraag krijgt voorgeschoteld. “Anti-voetbal? Dat is toch om te lachen”, zegt de Luikse doelman. “Als het na de eerste helft 0-3 was, hadden ze daar niets op te zeggen. En wat bracht Cercle dan? Alleen maar lange ballen en hopen dat hij eens goed valt. Dat is ook geen voetbal.”

Ook matchwinnaar Julien Gorius veegt de West-Vlaamse kritiek meteen van tafel. “Cercle Brugge heeft geen recht tot spreken. Ze hebben bij ons zelf op een diefje een puntje gepakt. Ze kregen geen enkele kans, maar scoorden twee keer. We pakken nu vier op zes tegen Cercle en dat is meer dan verdiend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties