Krijgt Stijnen nog een kans in België?

Jelle Vereecke
| 85 reacties
Krijgt Stijnen nog een kans in België?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft maandag het contract met Stijn Stijnen ontbonden, waardoor de doelman nu een vrije speler is. Enkele Belgische clubs gunnen hem een nieuwe kans in België.

"Het zou menselijk een mooie zaak zijn als Stijn Stijnen een tweede kans krijgt bij een Belgische club", zegt Guy Mangelschots, technisch directeur van STVV, in Het Nieuwsblad. "Wij zoeken momenteel geen doelman, maar we zouden ons niet laten tegenhouden door de commotie die er nu is."

KV Mechelen-voorzitter en jurist Johan Timmermans bevestigt. "Stijnen heeft misschien een fout gemaakt, maar geen misdrijf gepleegd. Ik vind het vanzelfsprekend dat hij een tweede kans verdient. Bij een andere Belgische club kan hij met een propere lei beginnen", aldus Timmermans.

"Wie zijn wij om Stijnen te veroordelen?", vraagt Abbas Bayat van Charleroi zich dan weer af. "Als Stijnen naar Charleroi wil komen en hij heeft redelijke eisen, dan willen wij praten", gaat Bayat nog een stapje verder.

"Hij heeft in het verleden bewezen een goede keeper te zijn", zegt Eupen-manager Manfred Theissen. "Mochten we een doelman zoeken en we konden met iemand als Stijnen praten, dan zouden we dat zeker doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties