Koster: "Die zaak rond Stijnen neem je onvermijdelijk mee"

Fabian Morren
| 33 reacties
Koster: "Die zaak rond Stijnen neem je onvermijdelijk mee"
Foto: © SC

Adrie Koster heeft voor het eerst gereageerd op de zaak rond doelman Stijn Stijnen. De spelers kregen een spreekverbod en zelf houdt de coach zijn mening voor zich.

"We hebben een woelige periode achter de rug", zegt de Nederlander op de site van Club. "Als groep zijn we geconfronteerd met de affaire rond Stijnen. We hebben daar zelf geen invloed op, maar zoiets neem je onvermijdelijk wel mee."

"Ik heb wel de indruk dat de groep de zaak heeft kunnen afsluiten", vervolgt Koster. "Ik ben ook tevreden met de volwassen manier waarop de jonge Coosemans met de zaak omgegaan is."

Koster weigert om zijn mening over Stijnen kenbaar te maken. "Ik heb daar natuurlijk een eigen mening over wat er met Stijn gebeurd is, maar ik ga daar niet over communiceren. In de eerste plaats is dit iets tussen Club Brugge en Stijnen. Bovendien hebben beide partijen afgesproken om niets over de zaak te lossen."

Dit weekend krijgt Club rust. Volgens Koster komt die rustpauze niet echt gelegen. "Ik betwijfel of geen match op het programma nu voor ons een voordeel is", zegt hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties