8. Prince B hoopt op beterschap

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
8. Prince B hoopt op beterschap
Foto: © SC

Vorige week ging Prince B helemaal de mist in met nul op drie juiste weddenschappen. Maar dat neemt niet weg dat hij deze week opnieuw probeert.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 9 op 23) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Brescia - Inter 2 @ 1.55
Inter is de enige ploeg die Milan nog van de scudetto in Italië kan houden. Omdat de blauwzwarten komende midweek in de wei moeten tegen Bayern, spelen ze vanavond al in de Serie A bij Brescia. De thuisclub strijdt tegen de degradatie. De bezoekers hebben tegengestelde belangen. Het kwaliteitsverschil op het veld is groot, we rekenen dan ook op een zege van Inter, dat maar wat graag de titel zou veroveren.

2. Bayern - Hamburger SV 1 @ 1.55
Bayern wil kost wat kost in de Champions League uitkomen volgend seizoen, maar dan moet het wel nog vijf punten goedmaken op de nummer drie (Hannover) in de competitie. De thuiswedstrijd tegen HSV moet dus absoluut gewonnen worden, want het seizoen zit in zijn laatste rechte lijn. Bayern ging vorige week al onderuit, HSV verloor eveneens op eigen veld van Mainz en Europees voetbal lijkt verderaf dan ooit voor de club van Ruud Van Nistelrooy.

3. NEC - PSV 2 @ 1.55
PSV strijdt samen met FC Twente en Ajax voor het landskampioenschap bij onze noorderburen. De Eindhovenaren botsten donderdagavond nog op een stevige Schotse muur tegen Glasgow Rangers (0-0). Zondag moeten ze weer aan de bak bij Nijmegen om hun voorsprong op Twente te handhaven. De Tukkers spelen thuis tegen VVV en lijken nu al zeker van drie punten. PSV weet dus wat hun te doen staat. Als de logica gerespecteerd blijft, moeten de Eindhovenaren zeker in staat zijn deze uitwedstrijd te omzeilen.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Club Brugge-Kortrijk 1 @ 1.34
Eupen-Anderlecht 2 @ 1.55
QPR-Crystal Palace 1 @ 1.44
Schalke-Frankfurt 1 @ 1.65
Vitesse-Heerenveen 2 @ 2.65

Inzet: € 150
Nettowinst: € 1811,64

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties