Strijdvaardige Cornelis: "Kunnen via Play-Off 2 ook nog naar Europa"

Melissa Maes
| 1 reacties
Strijdvaardige Cornelis: "Kunnen via Play-Off 2 ook nog naar Europa"
Foto: © SC

Hans Cornelis en ploegmaats gaan zondag voluit de strijd aan met Genk. “De rangschikking is belangrijk voor ons.”

“De rangschikking is belangrijk voor Cercle Brugge. Op de laatste speeldag willen we geen tegenstoot. Ik ben er zeker van dat het een mooie wedstrijd wordt”, laat Hans Cornelis weten aan Voetbalkrant.com.

Cornelis is nuchter over het missen van Play-Off 1: “We hebben het tijdens de matchen van de waarheid laten afweten, maar zoals Genk vorig jaar deed, kunnen wij dit seizoen ook nog een Europees ticket versieren”.

Cercle Brugge moet nu ook nog een inhaalwedstrijd spelen tegen Charleroi. “De wedstrijd had voor de winterstop moeten doorgaan, maar het is nu zo. We gaan er volledig voor en kijken niet naar de anderen.”

En er is natuurlijk nog de Beker van België. In de heenwedstrijd van de halve finale werd er niet gescoord in Westerlo. Zes april wordt de dag van de waarheid voor de Bruggelingen om opnieuw door te stoten naar de finale. “Het is het derde jaar op rij dat Cercle in de halve finale van de Beker staat. De finale van vorig jaar was de mooiste ervaring en dat willen de jongens nog eens beleven.”

We vroegen naar de meest geliefde tegenstander: “Het maakt niet uit of het Standard of Gent is. Mocht het opnieuw Gent zijn, dan zullen enkele spelers wel berusten op revanche en dat kan in ons voordeel spelen”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties