Minne: "Geen echte vriendschap meer"

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Minne: "Geen echte vriendschap meer"
Foto: © SC

Stijn Minne speelt al sinds het seizoen 2002/03 voor SV Zulte Waregem. Hij maakte de promotie mee naar eerste klasse en werd er een vaste waarde. Sindsdien is er veel veranderd.

"Soms heb ik heimwee naar de eerste jaren", zegt Minne in S/VM. "De club heeft noodgedwongen meer buitenlanders binnengehaald en daardoor zijn er meer kliekjes ontstaan. Van echte vriendschap kan je nu niet meer spreken. Bovendien is de mentaliteit van sommigen niet top. De groep hangt niet aan elkaar en dat is de belangrijkste reden voor ons minder seizoen."

"In die eerste vijf jaar trok Zulte Waregem vooral de kaart van de jonge, Vlaamse spelers", vervolgt Minne. "Qua individuele kwaliteiten waren we zeker niet top, maar door die eendracht behaalden we wel uitstekende resultaten, zeker dat debuutseizoen in eerste klasse."

"Misschien nog het strafste is dat we in die zes seizoenen in eerste nooit in de problemen zijn gekomen. Gemiddeld zelfs achtste. Niet slecht, voor een ploeg met een beperkt budget. Eigenlijk liep het alleen dit seizoen wat minder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties