Henrique: "Ik hoop op finale tegen Standard"

Jelle Vereecke
| 34 reacties
Henrique: "Ik hoop op finale tegen Standard"
Foto: © SC

Paulo Henrique is dit seizoen één van de revelaties in de Jupiler Pro League. De aanvaller van Westerlo verkast na dit seizoen vrijwel zeker naar een topclub. Standard klinkt het luidst in de wandelgangen.

Paulo Henrique legde in de winterstop nog een aanbod van Standard naast zich neer. "Het was geen interessant voorstel", zegt de spits in S/VM. "Niet voor mij, niet voor Westerlo en niet voor mijn makelaars. Dan is het niet moeilijk om te weigeren."

"Ik ben trouwens naar Westerlo gekomen om een seizoen aan mijn fysieke paraatheid te werken", gaat Henrique verder. "Het zou stom zijn om dan na vijf maanden weer te vertrekken. Al voel ik nu wel dat ik, als ik wil blijven evolueren, binnenkort een stapje hogerop moet zetten."

Vanavond speelt Westerlo tegen Cercle Brugge voor een plaats in de bekerfinale. "Thuis hebben we meer dan genoeg kansen gehad om te scoren, maar de bal wilde er niet in. Ik ben ervan overtuigd dat we in de terugwedstrijd een doelpuntje kunnen meepikken. Dat zou ons in poleposition brengen voor de finale. Hopelijk treffen we in die finale Standard, want ik heb zin om voor een bomvol stadion te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties