Perisic: "Ik heb mezelf verbaasd"

Jelle Vereecke
| 40 reacties
Perisic: "Ik heb mezelf verbaasd"
Foto: © SC

Club Brugge gaf Anderlecht gisteren een serieuze tik in de titelstrijd. De 3-0-overwinning kwam er onder impuls van een beresterke Ivan Perisic.

Er werd nochtans even gevreesd voor de Kroaat. Perisic kreeg in een interland tegen Frankrijk een horrortackle te verduren van Florent Malouda. De middenvelder speelde daarna tegen AA Gent, maar was niet helemaal fit. Vrijdag pas verscheen Perisic weer op training na die wedstrijd in Gent, maar dat was er gisteren tegen Anderlecht niet aan te zien.

"Zulke wedstrijden wil niemand graag vanuit de tribune meemaken", aldus Perisic in HLN. "Ik ben nochtans door mijn geringe trainingsarbeid met enorm veel twijfels en vraagtekens aan de wedstrijd begonnen. De opwarming bracht daar geen verandering in. Het goede gevoel kwam echter vrij snel, moet ik toegeven."

"Ik heb vandaag mezelf verbaasd, maar daarom wil ik zeker niet alle aandacht naar mij toe trekken", zei de Kroaat van Club Brugge. "Het collectief en het geloof in onszelf hebben vandaag voor het verschil gezorgd. Club Brugge is al weken goed bezig. De play-offs zijn een uitgelezen kans om dit in de verf te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties