De Witte: "Competitie is als Kuurne-Brussel-Kuurne"

De Witte: "Competitie is als Kuurne-Brussel-Kuurne"
Foto: © SC

Als voorzitter van de Pro League kan Ivan De Witte uiterst tevreden zijn met de play-offs. Maar zijn club AA Gent is ondertussen wel afgezakt naar plaats vijf. "Je kan niet van alle walletjes blijven eten", zegt De Witte.

"Alles zit nog dicht tegen elkaar", is Ivan De Witte gerust. "Niemand kan trouwens zeggen dat we niet goed gespeeld hebben. Tegen Brugge was het zelfs zeer goed, op Lokeren niet denderend, maar ook niet slecht. We moeten nu focussen op de volgende wedstrijden en het beschikbare potentieel. Pas na Standard en Anderlecht kunnen we concluderen welke rol Gent nog zal spelen."

Over play-off I in het algemeen kan De Witte alleen maar tevreden zijn. "Het is een plezier om naar al die matchen te kijken. Ik vind dat play-off I een zekere waarde heeft en ik hoop dat neutrale waarnemers de moed hebben om dat eens te zeggen."

"Je kan niet van alle walletjes eten", zegt de Gent-voorzitter in HLN. "Vorig jaar vielen de play-offs in ons voordeel uit. Nu kan AA Gent het slachtoffer worden. Maar je moet het vergelijken met Kuurne-Brussel-Kuurne. Het is niet omdat je in Kuurne bent dat je gewonnen hebt. Je moet je koers afstemmen op de plaatselijke ronden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties