Anderlecht heeft interesse in een speler van Barcelona

Bart De Wilde
| 130 reacties
Anderlecht heeft interesse in een speler van Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is volop bezig met de voorbereidingen op het volgende seizoen. De Belgische topclub wil zich offensief versterken en zoekt daarvoor in Spanje.

Met 59 doelpunten in 32 competitiewedstrijden heeft Anderlecht de vierde meest productieve aanval van de Belgische competitie. In het aanvallende compartiment zijn er weinig alternatieven. Tom De Sutter heeft dit seizoen regelmatig last van blessures en Romelu Lukaku staat vaak alleen op een eiland.

Om het volgende seizoen meer opties te hebben, gaat Anderlecht dus op zoek naar spitsen. Volgens de RTBF heeft paars-wit haar oog laten vallen op Jonathan Soriano en Alexandre Geijo,  twee Spaanse aanvallers.

Soriano speelt bij het B-elftal van Barcelona (Spaanse tweede klasse). De 25-jarige Spaanse spits liet in 63 wedstrijden 43 keer de netten trillen. De speler mag op het einde van het seizoen transfervrij vertrekken. Naast Anderlecht hebben ook KAA Gent en Club Brugge interesse in de spits.

Alexandre Geijo, de andere Spaanse spits waarin Anderlecht interesse heeft, speelt ook in de Spaanse tweede klasse bij Granada. De 28-jarige spits wordt uitgeleend door de Italiaanse eersteklasser Udinese.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties